Golf,  Tips

En otippad aktivitet

När livet står på glänt och erbjuder ett tillskott kan tiden gå både långsamt och snabbt. Det är mycket att tänka på när ett barn är på gång men väntetiden kan också vara svår att fylla ut. Är du gravid? Då är det viktigt att vara i naturen med dess friska luft, så varför inte finna en ny aktivitet under tiden?

En skonsam sport

Börja spela golf när du är gravid. Saknar du kondition eller extrem styrka? Aktivera din kropp utan att överanstränga den. Golf är perfekt för just detta!

Naturnära upplevelse

Golf spelas i ur och skur, däremot är det betydligt trevligare att vistas utomhus när solen skiner. Värme och frisk luft är en oslagbar kombination, dessutom är fördelarna för hälsan otaliga.

Miljön kring golfbanor är ofta vacker och välvårdad. Även om du inte känner för att utföra själva sporten kan det vara underbart att vistas i området och ta en fika!

Rätt utrustning

Vill du spela golf måste du också köpa rätt utrustning. Om du känner någon som är insatt i sporten är det bra att höra sig för. Annars finns mycket information och produkter tillgängligt via internet. Dessutom hittar du de bästa priserna online, beställ på nätet!