Rekordsloten Mega Moolah

Mega Moolah är ett slotspel från Microgaming som främst är känt för sin progressiva jackpott. Denna kan nämligen hamna på enorma summor, och av branschens alla slotspel är ett av de som resulterat i de allra största vinstutbetalningarna som du ser på vinnajackpot.

Vinstlinjer och insatser

Mega Moolah har 25 vinstlinjer. Hur många av dessa du väljer att spela på avgör tillsammans med myntvärdet hur stora insatser du kan lägga. Det lägsta myntvärde du kan välja ligger på 0,01 euro och det högsta på 0,05 euro. Du kan välja mellan att satsa 1-5 mynt per linje. På så vis är 0,1 euro den lägsta insats du kan lägga per vinstlinje, medan den högsta är 62,5 euro per linje.

Tema och design

Temat i Mega Moolah är Afrika och safari. I spelets introduktionsfilm färdas du ut på savannen i en jeep. Väl där är det dags att sätta igång med safarituren, och i Mega Moolah gör du detta genom att snurra spelhjulen. Spelplanen består av 5 hjul med 3 rader, och symbolerna består främst av just den typ av djur du förväntas stöta på under en safaritur. Övriga symboler utgörs av klassiska kortsymboler.

Bonusfunktioner

Mega Moolah består av en mängd olika bonusfunktioner. De mest intressanta av dessa är de progressiva jackpottarna. Spelet innehåller nämligen 4 sådana. Av dessa är den vid namn Mega Jackpot den som är allra mest värdefull. Mega Jackpot är den som vid ett flertal tillfällen resulterat i vinster på enorma belopp. Dess startsumma ligger på hela 1 000 000 euro, vilket i svenska kronor motsvarar ungefär 10 miljoner.

Fördelar

  • Ett häftigt tema med snygg och färgglad design.
  • En av branschens med förmånliga progressiva jackpottar.

Nackdelar

  • Grafiken är inte längre något som utmärker sig något särskilt eftersom spelet numera har en mängd år på nacken.

Sammanfattning

Mega Moolah är ett av branschens allra mest populära slotspel. Med dess enorma progressiva jackpott är det lätt att förstå varför. Har du aldrig provat Mega Moolah så rekommenderas det att göra det.